Met een zorgunit in de achtertuin geeft u uw zorgbehoevende vader of moeder de kans om zo lang mogelijk op zichzelf te blijven wonen. Niets is zo belangrijk als tot op zekere hoogte zelfstandig te kunnen zijn en blijven. Wanneer een bejaardentehuis ongewenst is, maar thuis blijven wonen onverantwoord is, biedt een zorgunit van Chaletbouw Wernsen vast en zeker uitkomst.

Een zorgunit haalt de druk uit uw bestaan

ZorgunitZonder een zorgunit in uw achtertuin voelt u als mantelzorger een enorme druk om voor uw hulpbehoevende ouder(s) goed te kunnen blijven zorgen. Die druk neemt zonder zorgunit alleen maar toe. U gaat nu al elke dag even bij uw ouders langs. Kijken hoe het met ze gaat of u nog wat voor hen kunt betekenen. Een kwetsbaar evenwicht. U merkt dat het voor uw ouders steeds moeilijker wordt om zelfstandig te blijven wonen, bijvoorbeeld omdat de slaapkamer op de eerste verdieping is gesitueerd. Traplopen wordt echter steeds moeilijker voor uw ouders, dus dit brengt risico’s met zich mee of hoge kosten bijvoorbeeld voor een traplift.
Een mantelzorgwoning geeft u juist de gelegenheid om tijdelijk bij uw ouders in de tuin te wonen of zij bij u. Zo geeft u uw ouders de kans om zich te kunnen ontplooien in een situatie waarin zelfstandigheid en wederkerigheid gemengd zijn. Chaletbouw Wernsen is daarbij graag uw partner.

Een zorgunit zorgt voor verlichting

Natuurlijk stelt u het moment om definitief te breken met de oude en vertrouwde omgeving van uw ouders zo lang mogelijk uit. Een op maat gemaakte zorgunit verkort én versnelt dit hele proces juist. Een zorgunit van Chaletbouw Wernsen verlaagt tegelijkertijd de zware last die op uw schouders drukt, waardoor rust en positiviteit weer terugkeren binnen uw gezin. Ook al worden uw ouders dan uit hun vertrouwde omgeving gehaald, ze omringen zich via de zorgunit in uw achtertuin (als u daarvoor kiest) met allemaal dierbare mensen die het beste met ze voor hebben. Ze maken van hun zorgunit een nieuw thuis. Chaletbouw Wernsen ontzorgt u door uitstekende vakkundigheid en service en ‘last but nog least’ onze jarenlange ervaring met het bouwen van zorgunits!
Bekijk ons aanbod zorgunits.

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw