Begin volgend jaar gaat Chaletbouw Wernsen verhuizen naar Barneveld. De reden is eenvoudig: we hebben te weinig ruimte in ons pand te Putten! De verhuizing staat gepland in maart 2018. Wim Wernsen verhuist met Chaletbouw Wernsen naar het bedrijventerrein Harselaar-Zuid en neemt zijn intrek in een groot nieuwbouwpand.

Aantrekkende recreatiemarkt

Door de aantrekkende recreatiemarkt is er steeds meer vraag naar luxe chalets. Naast deze luxe chalets zijn onze chalets ook zeer geschikt om als mantelzorgwoning te dienen. Ook die markt trekt namelijk aan. De verhuizing is voor Wim Wernsen een wens die vervuld wordt. Al langer had hij de wens om te vertrekken naar de Harselaar. De verhuizing betekent namelijk ook een groei van het bedrijf.

Nieuwbouwpand in Barneveld

Het nieuwbouwpand op het bedrijventerrein staat op een kavel van 4000 vierkante meter. Het plan voor het pand heeft Wernsen besproken met projectontwikkelaar Vago en de bouw van het nieuwbouwpand is gestart. Als Chaletbouw Wernsen in maart moet verhuizen, is er namelijk geen tijd te verliezen. Nieuwsgierig naar de voortgang van de bouw? Houd onze website in de gaten! Zodra wij meer nieuws hebben zullen we die hier posten. Bekijk alvast de eerste foto’s. U ziet hoe snel de bouw gaat in slechts een maand tijd. De onderste foto is van vrijdag 27 oktober. De bovenste foto is van dinsdag 21 november.

verhuizing Chaletbouw Wernsen

verhuizing Chaletbouw Wernsen naar Barneveld

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw