Chaletbouw Wernsen: door 100 procent van de klanten aanbevolen

De zorgchalets van Chaletbouw Wernsen zijn een doordacht concept op maat, ontworpen en gebouwd op basis van onze jarenlange expertise. Uw zorgchalet wordt zoals u het wilt. Omdat wij zoveel mogelijk voor u regelen, voelt u zich echt ontzorgd. Dit weten onze klanten te waarderen, zo blijkt uit onderstaande referenties. We zijn blij dat 100 procent van onze klanten Chaletbouw Wernsen bij anderen aanbeveelt.

Prima service van Chaletbouw Wernsen
“Chaletbouw Wernsen levert kwaliteit en goede service. Tijdens het ordertraject was er steeds sprake van goed overleg met ons als klant. Prima. Over het ontwerp waren we al zeer te spreken, het eindresultaat mag er absoluut zijn. De prijs-kwaliteitsverhouding vinden we uitstekend. Een leerpunt is misschien dat op een aanvraag wat sneller gereageerd zou mogen worden. Niettemin geven wij Chaletbouw Wernsen vier van de vijf punten. O ja, wij gaan het bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.”
‘Ontwerp en eindresultaat van ons chalet zijn uitstekend. En dat alles
voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding’
Ingo Bieberstein

Chaletbouw Wernsen: prettig meedenken
“Wij hebben ons zorgchalet laten bouwen door Chaletbouw Wernsen. Daar zijn we echt tevreden over. Zowel over het ontwerp als over het hele ordertraject en het eindresultaat. Het bedrijf levert een goede service. Het is een goede bouwer die geheel openstaat voor de wensen van ons als klant. Ook de medewerkers in het bedrijf hebben prettig met ons meegedacht. Over de prijs-kwaliteitsverhouding zijn we zeer tevreden. Het enige leerpuntje zou kunnen zijn, dat het bedrijf ook na de plaatsing actief vraagt naar de ervaring van de klant en of het wonen in het chalet bevalt. Chaletbouw Wernsen bevelen we bij iedereen aan. Het bedrijf krijgt van ons vier van de vijf punten.”
‘Een goede bouwer die helemaal openstaat voor de wensen van de klant”
Anoniem

Chaletbouw Wernsen maakte unieke woning
“Wij hebben door Chaletbouw Wernsen echt een uniek chalet laten bouwen. Alles gebeurde op basis van onze eigen wensen en ideeën. En altijd konden we even meekijken in de werkplaats tijdens de bouw. Wij geven het bedrijf vijf van de vijf punten en bevelen het zeker bij iedereen aan. Het hele ordertraject hebben we als uitstekend ervaren. Datzelfde geldt voor het ontwerp en het eindresultaat van ons chalet. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding is bij Chaletbouw Wernsen dik in orde.”
‘We konden het chalet helemaal naar eigen wensen en ideeën laten bouwen, waardoor het een unieke woning is geworden’
Familie Hanekamp

Ervaring: Familie Eikelenboom
Op een zonnige vrijdagochtend mocht ik, medewerkster van Chaletbouw Wernsen, op bezoek komen bij familie Eikelenboom in Lopik. Zij wonen nu al bijna een jaar in een mantelzorgwoning van Chaletbouw Wernsen, én met veel plezier vertellen zij mij vrolijk. Een hele nieuwe woning op een oude vertrouwde plek; namelijk in de achtertuin van het ouderlijk huis van meneer en mevrouw Eikelenboom. Sinds een jaar zijn zij een aantal meters verhuisd en wonen nu prachtig groen beschut met z’n tweetjes, maar toch vlakbij hun kinderen.

‘Van alle gemakken voorzien en gebouwd met zicht op de toekomst’ vertellen zij mij. Aan de breedte van de deuren en de gang is dit af te zien. Op deze manier is het chalet gemakkelijk te betreden met een rollator of een rolstoel, of juist met een kinderwagen wanneer de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen.  

 

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw