oppervlakte mantelzorgwoningEr gelden regels voor de oppervlakte van uw mantelzorgwoning. Dit wordt mede bepaald van de plek waar u de mantelzorgwoning plaatst en de grootte van uw perceel. Heeft u een perceel tot 100 vierkante meter, dan mag de mantelzorgwoning niet groter zijn dan 50 procent van het bebouwingsgebied. Een perceel tussen de 100 en 300 vierkante meter, mag niet groter zijn dan 50 vierkante meter exclusief 20 procent van het deel dat groter is dan 100 vierkante meter. Dat telt u er nog bij op. Is uw perceel groter dan 300 vierkante meter? Dan mag u een zorgchalet bouwen van 90 vierkante meter, exclusief 10 procent van het deel dat groter is dan 300 vierkante meter. Let op: de maximale grootte is 150 vierkante meter.

(bron: http://www.sumrin.nl/actueel/15-sociaal-zekerheidsrecht/27-mantelzorgwoning-vanaf-1-november-vergunningvrij)

Oppervlakte mantelzorgwoning buitengebied

De regels voor de oppervlakte van uw mantelzorgwoning bij plaatsing buiten de bebouwde kom zijn soepeler. De maximale grootte is dan 100 vierkante meter met als voorwaarde dat het zorgchalet geheel of in delen verplaatst kan worden. Uw mantelzorgwoning wordt bij Chaletbouw Wernsen gebouwd in onze werkplaats te Barneveld, op het bedrijventerrein Harselaar-Zuid. Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de bouw van uw chalet? Schroom dan niet om langs te komen. Het is wel handig als u ons dit van te voren even laat weten, zodat u niet voor een dichte deur staat en wij ook even tijd voor u vrij kunnen maken.

Wensen voor uw mantelzorgwoning

Voordat wij starten met de bouw van uw woning, gaan wij eerst in gesprek met u. Wellicht heeft u al een idee wat u wilt met uw mantelzorgwoning op maat door de voorbeelden van onze woningen te bekijken. Misschien vindt u het lastig en wilt u advies bij ons inwinnen. Goed om te bedenken is, dat alles wat mogelijk is in een normale woning, ook mogelijk is voor een mantelzorgwoning. Letterlijk. Van open haard tot en met jacuzzi, van vloerverwarming tot en met driedubbel glas: het hoeft u of uw zorgvrager aan geen enkele luxe te ontbreken. Bovendien is een mantelzorgwoning eenvoudig aan te passen, mocht er meer zorg nodig zijn in de toekomst.

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw