Een mobiele mantelzorgwoning plaatst Wernsen Chaletbouw bij u vrijstaand in de tuin. Een mantelzorgwoning is een goede oplossing voor mantelzorgers die hulpbehoevende ouders verzorgen. Ook voor kinderen met een licht verstandelijke beperking of gedragsstoornis kan een mantelzorgwoning uitkomst bieden. Op die manier kunnen zij zelfstandig wonen, terwijl u toch in de buurt bent.

Mobiele mantelzorgwoning voor kwaliteit van leven

U kunt zelf een mobiele mantelzorgwoning betrekken of u kunt zelf een mantelzorgwoning in de tuin plaatsen waar uw ouders hun intrek nemen. Dat bespaart heen en weer reizen voor u en uw ouders kunt u huisvesten in een vertrouwde omgeving waar ze zich thuis voelen. Bovendien blijven ze met een zorgchalet langer zelfstandig en hebben ze meer rust en privacy dan bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis. Op die manier waarborgt u de kwaliteit van leven niet alleen voor uw ouders, maar ook voor uzelf.

Varianten mantelzorgwoning

mobiele mantelzorgwoning
Wanneer u een mobiele mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen bestelt, kunt u kiezen voor een casco zorgchalet of een turn-key zorgwoning. Bij een casco zorgchalet verzorgen wij het exterieur, terwijl u zich bekommert om het interieur. Het voordeel hiervan is dat wij de mantelzorgwoning snel kunnen opleveren. Bij de turn-key variant nemen wij zowel het ex- als interieur voor onze rekening. U hoeft letterlijk alleen nog maar de sleutel om te draaien na plaatsing en u kunt de mantelzorgwoning direct bewonen. Welke variant u ook kiest, u bent verzekerd van een mantelzorgwoning op maat.

Regels bij plaatsing

Hoewel er al een aantal jaar geen vergunning meer nodig is voor het plaatsen van een zorgchalet (in de meeste gevallen), gelden er wel een aantal regels. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om de mantelzorgwoning ergens anders te plaatsen dan in de tuin van de zorgdrager of -vrager. De mantelzorgwoning is geschikt voor maximaal twee personen. Zodra de mantelzorg eindigt, dient de mantelzorgwoning ontmanteld te worden. Dat doet u door de keuken en badkamer te verwijderen.

Voorbeelden woningen

Bij onze woningen ziet u voorbeelden van onze mantelzorgwoningen en kunt u inspiratie opdoen. Benieuwd wat de ervaringen zijn van klanten die u voor gingen? U leest ze bij onze referenties.

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw