U bent op zoek naar een mantelzorgwoning met 2 slaapkamers? Neemt u dan contact op met Wernsen Chaletbouw. Bij ons kunt u het zorgchalet precies zo indelen als u zelf wilt. Gaat uw voorkeur uit naar een klassiek of modern ontwerp? Kiest u voor een L- of U-vorm? U krijgt dus altijd een mantelzorgwoning op maat. Wij plaatsen de mantelzorgwoning bij u of bij de zorgvrager in de tuin. In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig. Er zijn enkele uitzonderingen, bijvoorbeeld als u in een monumentaal pand woont.

Offerte aanvragen mantelzorgwoning met 2 slaapkamers

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor een mantelzorgwoning met 2 slaapkamers via onze website. Weet u nog niet precies wat u wilt, doet u dan inspiratie op en bekijk onze woningen of recent opgeleverde projecten. Wernsen Chaletbouw kan u alles uit handen nemen of een mantelzorgchalet opleveren waarbij u zelf het interieur nog dient te realiseren. De meeste bewoners kiezen voor de variant waarbij ze enkel nog hun meubels moeten verhuizen.

mantelzorgwoning met 2 slaapkamers

Eisen mantelzorgwoning

De wetgeving met betrekking tot een mantelzorgwoning is al lang niet meer zo strikt als een aantal jaar geleden. Toch is het altijd nodig dat u een verklaring van de huisarts heeft, voordat u uw intrek mag nemen in een mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning is niet alleen geschikt voor hulpbehoevende ouders. Ook kinderen met een licht verstandelijke beperking, gedragsstoornis of andere ziekte komen in aanmerking voor een mantelzorgwoning.

Prijzen mantelzorgwoning

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen wordt de prijs voor uw zorgchalet bepaald. Ons voorraad-model is direct te leveren voor €69.500 en beschikt over twee slaapkamers. Bijna bij al onze mantelzorgwoningen kunt u het aantal slaapkamers zelf bepalen. Heeft u interesse in een voordelige variant, dan raden wij u het type “IJsvogel” aan. Wij kunnen dit chalet snel bouwen en vanwege de afmetingen is het eenvoudig naar u te transporteren.

Meer informatie

Wilt u graag op korte termijn een mantelzorgwoning met 2 slaapkamers laten realiseren, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Laat u al een chalet bouwen en bent u benieuwd hoe het ervoor staat? Kom gerust langs in onze werkplaats te Barneveld.

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw