U bent op zoek naar een mantelzorgwoning met 2 slaapkamers? Neemt u dan contact op met Wernsen Chaletbouw. Bij ons kunt u het zorgchalet precies zo indelen als u zelf wilt. Gaat uw voorkeur uit naar een klassiek of modern ontwerp? Kiest u voor een L- of U-vorm? U krijgt dus altijd een mantelzorgwoning op maat. Wij plaatsen de mantelzorgwoning bij u of bij de zorgvrager in de tuin. In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig. Er zijn enkele uitzonderingen, bijvoorbeeld als u in een monumentaal pand woont.

Offerte aanvragen mantelzorgwoning met 2 slaapkamers

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor een mantelzorgwoning met 2 slaapkamers via onze website. Weet u nog niet precies wat u wilt, doet u dan inspiratie op en bekijk onze woningen of recent opgeleverde projecten. Wernsen Chaletbouw kan u alles uit handen nemen of een mantelzorgchalet opleveren waarbij u zelf het interieur nog dient te realiseren. De meeste bewoners kiezen voor de variant waarbij ze enkel nog hun meubels moeten verhuizen.

mantelzorgwoning met 2 slaapkamers

Eisen mantelzorgwoning

De wetgeving met betrekking tot een mantelzorgwoning is al lang niet meer zo strikt als een aantal jaar geleden. Toch is het altijd nodig dat u een verklaring van de huisarts heeft, voordat u uw intrek mag nemen in een mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning is niet alleen geschikt voor hulpbehoevende ouders. Ook kinderen met een licht verstandelijke beperking, gedragsstoornis of andere ziekte komen in aanmerking voor een mantelzorgwoning.

Prijzen mantelzorgwoning

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen wordt de prijs voor uw zorgchalet bepaald. Ons voorraad-model is direct te leveren voor €69.500 en beschikt over twee slaapkamers. Bijna bij al onze mantelzorgwoningen kunt u het aantal slaapkamers zelf bepalen. Heeft u interesse in een voordelige variant, dan raden wij u het type “IJsvogel” aan. Wij kunnen dit chalet snel bouwen en vanwege de afmetingen is het eenvoudig naar u te transporteren.

Meer informatie

Wilt u graag op korte termijn een mantelzorgwoning met 2 slaapkamers laten realiseren, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Laat u al een chalet bouwen en bent u benieuwd hoe het ervoor staat? Kom gerust langs in onze werkplaats te Barneveld.

Contact met Wernsen Chaletbouw


In of vanuit een zorgchalet op maat kunt u uw zorgvragende ouders het beste bieden. Zij houden hun privacy en u bent in de buurt als het nodig is. In die zorg is Chaletbouw Wernsen uw betrokken partner. Wij houden van korte lijntjes. Nadat u uw wensen aan ons kenbaar hebt gemaakt, bouwen wij uw zorgchalet op maat en plaatsen dat op locatie. We adviseren u en regelen de papierwinkel die bij de bouw hoort. Uw zorg is de mantelzorg!

Bekijk onze mantelzorgwoningen

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw