Mantelzorgwoning kopen

Een mantelzorgwoning kopen (dit wordt ook wel een zorgchalet genoemd) is een ideale oplossing om zorgbehoevende ouders nog langer in een vertrouwde omgeving te laten wonen. Op die manier kunnen ze een verhuizing naar het verzorgingstehuis nog even uitstellen. Een mantelzorgwoning is een praktische en gezellige manier om uw ouders dichtbij te hebben, zonder telkens op en neer te moeten rijden. Bij Chaletbouw Wernsen kunt u een mantelzorgwoning kopen die geheel op maat wordt gemaakt.

Mantelzorgwoning kopen

Mantelzorgwoning kopen bij de specialist

Een mantelzorgwoning kopen doe je idealiter bij een specialist. Chaletbouw Wernsen is daarom uw toegewezen partner. U bent bij een mantelzorgwoning van Chaletbouw Wernsen verzekerd van alle ruimte en comfort. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten want u heeft veel verschillende mogelijkheden voor uw mantelzorgwoning op maat. Wilt u een plat dak of juist een extra verdieping? Heeft u al nagedacht over de vorm van uw chalet? Gaat uw voorkeur uit naar een moderne of juist meer traditionele woonstijl? Ook wat betreft extra opties heeft u een ruime keuze. Voorbeelden van deze opties zijn: een erker, openslaande tuindeuren, een inloopdouche, een jacuzzi of zelfs een sauna. Kortom, wij zetten uw wensen en dromen om in een unieke mantelzorgchalet op maat! Bekijk voorbeelden van zorgchalets in ons portfolio.

Uw zorgchalet: van A tot Z geregeld

Wilt u een zorgchalet kopen en bouwen op uw eigen terrein, dan is een vergunning meestal niet meer nodig. De regels voor de bouw ervan zijn vergelijkbaar met die voor een garage of
tuinhuis. Wel moet uw zorgchalet voldoen aan de eisen die het Bouwbesluit 2012 stelt aan woningen inzake veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid. Mocht een vergunning wél nodig zijn, dan neemt Chaletbouw Wernsen u al het regelwerk uit handen. Wij checken de regels in uw woonplaats, vragen de eventuele vergunning aan, realiseren en plaatsen uw zorgchalet.

Mantelzorgwoning kopen bij Wernsen

Uw voordelen bij Chaletbouw Wernsen

Bij Chaletbouw Wernsen profiteert u van verschillende voordelen. Zo bieden wij u maar liefst tien jaar garantie op de elementaire draagconstructies van uw zorgchalet. De leveranciers
met wie wij samenwerken, beschikken over goede garantievoorwaarden. U kunt rekenen op een ambachtelijke bouw en weinig onderhoud. Dat is mantelzorg met een dikke woonPLUS.

Kom gerust kijken

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden bij een mantelzorgwoning kopen? Kom gerust eens langs om
de verschillende zorgchalets te bekijken. Geheel vrijblijvend!

Voor wie is een mantelzorgwoning bedoeld?

Naast zorgbehoevende ouders kunt u een mantelzorgwoning ook aanschaffen voor bijvoorbeeld een zoon of dochter met een beperking. Een mantelzorgwoning voor uzelf realiseren bij uw ouders in de tuin is ook mogelijk.

Krijgt u een vergoeding voor een mantelzorgwoning?

Er zijn nu geen specifieke vergoedingen rondom mantelzorg. Gemeentes geven vaak wel verschillende opties en oplossingen zoals vergoedingen voor het reizen, parkeren, bijzondere bijstandsuitkeringen, extra kinderbijslag, tegemoetkomingen in zorgkosten en individuele bijzondere bijstand uitkeringen. Vraag dit bij uw eigen gemeente na.

Wat kost een mantelzorgwoning

U ziet de prijzen bij ons aanbod staan van onze mantelzorgwoningen. Vraag een offerte aan op basis van uw eigen wensen en eisen.

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw