Een mantelzorgwoning in uw tuin realiseren is handig als uw ouders extra zorg nodig hebben en u er toch voor wilt te zorgen dat zij zo lang mogelijk in een vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Samen met Chaletbouw Wernsen maakt u van deze wens werkelijkheid. Bekijk ons portfolio en laat u inspireren door zorgchalets die wij recentelijk hebben opgeleverd.

Maatwerk mantelzorgwoning in tuin

Als u kiest voor een mantelzorgwoning in uw tuin van Chaletbouw Wernsen dan kunnen wij deze geheel op maat voor u maken. Daarbij is geen wens ons te gek. Alles wat u in een woning kunt plaatsen, kunnen wij ook in het zorgchalet op maat plaatsen. U kunt echter ook voor een van de andere oplossingen kiezen die wij u bieden:

  • Casco zorgchalet: Chaletbouw Wernsen verzorgt het exterieur. Het interieur doet u zelf. Deze oplossing is ideaal voor onze praktische klanten die graag klussen.
  • Turn-key zorgchalet: zoals de naam al aangeeft hoeft u enkel nog de sleutel om te draaien bij dit chalet. Uw chalet wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.

Heeft u bepaalde wensen voor het zorgchalet? Laat het ons weten! Samen komen we tot een passende oplossing voor uw situatie.

Regels bij de bouw van een mantelzorgwoning

Bij het plaatsen van een mantelzorgwoning op uw eigen terrein, heeft u geen vergunning (meer) nodig. De uitzondering is als u een rijksbeschermd stadsgezicht bezit of als uw pand een monument is.

Mantelzorgwoning na beëindiging zorg

Stopt u met de mantelzorg voor uw ouders, dan kunt u het zorgchalet niet langer blijven gebruiken als woning. U hoeft het chalet echter ook niet af te breken. U dient er alleen voor te zorgen dat de mantelzorgwoning ontmanteld wordt.

Wil u meer weten over het realiseren van een mantelzorgwoning in de tuin? Of bent u al overtuigd dat een mantelzorgwoning kopen de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Chaletbouw Wernsen realiseert zorgchalets door heel Nederland.

Mantelzorgwoning in tuin

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw