Mantelzorgwoning bouwenEen mantelzorgwoning bouwen de meeste mensen als zij zorgbehoevende ouders hebben en zij zo lang mogelijk willen voorkomen dat hun ouders naar een verzorgingshuis moeten gaan. Vaak komen ouderen vrij plotseling in een zorginstelling terecht. Bijvoorbeeld omdat ze ineens heel snel achteruit gaan. Op tijd een mantelzorgwoning bouwen voor uw ouders zorgt ervoor dat u uw ouders zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunt laten wonen. Dat is immers goed voor de kwaliteit van hun leven en dat van u als mantelzorger.

Mantelzorgwoning bouwen uitbesteden of zelf doen?

Laat u uw mantelzorgwoning bouwen door Chaletbouw Wernsen of wilt u dit zelf doen? U heeft verschillende mogelijkheden bij de bouw van uw zorgchalet. Bent u zelf heel handig, dan kunt u Chaletbouw Wernsen alleen inschakelen om het exterieur van de mantelzorgwoning te realiseren. U regelt dan zelf het interieur. U kunt juist ook kiezen voor het tegenovergestelde: u wordt volledig ontzorgd door Chaletbouw Wernsen. Wij leveren in dat geval uw zorgchalet geheel gestoffeerd én gemeubileerd op.

Waar wordt de mantelzorgwoning geplaatst?

Een mantelzorgwoning of zorgchalet kunt u in de tuin laten plaatsen. Andere mogelijkheden voor mantelzorg zijn het realiseren van een aan- of uitbouw of mantelzorg in huis. Een mantelzorgwoning kan vergunningsvrij worden gebouwd.

Mogelijkheden mantelzorgwoning

Bij Chaletbouw Wernsen kunt u terecht voor een mantelzorgwoning op maat. Afhankelijk van uw wensen en/of die van uw ouders, kunnen wij uw chalet snel opleveren. Daarbij is geen wens te gek: u wilt een inbouwhaard of een inloopkast? Wij regelen het voor u. Alles wat mogelijk is voor een woning, geldt ook voor een zorgchalet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe gaat de bouw in zijn werk?

De bouw van uw zorgchalet op maat doen wij in onze productiehal die gevestigd is in Putten. Hier produceren we de verschillende elementen voor uw mantelzorgwoning. Bent u nieuwsgierig hoe wij uw mantelzorgwoning bouwen? Kom gerust eens langs tijdens de bouw van uw woning. Na oplevering kunnen uw ouders dezelfde dag nog verhuizen naar hun nieuwe woning. Bekijk het aanbod mantelzorgwoningen op onze website eens en doe inspiratie op.

Contact met Wernsen Chaletbouw


In of vanuit een zorgchalet op maat kunt u uw zorgvragende ouders het beste bieden. Zij houden hun privacy en u bent in de buurt als het nodig is. In die zorg is Chaletbouw Wernsen uw betrokken partner. Wij houden van korte lijntjes. Nadat u uw wensen aan ons kenbaar hebt gemaakt, bouwen wij uw zorgchalet op maat en plaatsen dat op locatie. We adviseren u en regelen de papierwinkel die bij de bouw hoort. Uw zorg is de mantelzorg!

Bekijk onze mantelzorgwoningen

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw