Benieuwd naar de kosten voor een mantelzorgwoning? Deze zijn afhankelijk van uw wensen. Chaletbouw Wernsen bouwt uw zorgchalet altijd op maat waarbij we u graag ontzorgen. Een zorgchalet kan in de meeste gevallen vergunningsvrij geplaatst worden, zolang er aan een aantal eisen wordt voldaan. U hoeft hier echter niet naar om te kijken: alle mantelzorgwoningen van Chaletbouw Wernsen voldoen aan de gestelde eisen. Is er een vergunning nodig? Dan regelt Chaletbouw Wernsen dit eveneens voor u. U ziet het: u geeft de opdracht en wij regelen de rest! Zelfs het plaatsen van het chalet kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. U hoeft enkel de locatie door te geven. De mantelzorgwoning wordt in de tuin geplaatst van de mantelzorger of van de persoon die de mantelzorg ontvangt.

Kosten mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen

U krijgt een impressie van de kosten voor een mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen als u naar ons actuele aanbod van woningen gaat. U ziet hier een aantal woningen, zoals de voordelige standaard zorgunit, ons compacte basismodel Alaska, ons voorraad-model, het dubbelmodel Milton en het hoekmodel Arizona. De prijzen zijn onder andere gebaseerd op de woonoppervlakte. Ook de mogelijkheden die u heeft met de mantelzorgwoning spelen een rol. Zo zorgt de L-vorm van de Arizona ervoor dat u veel meer mogelijkheden heeft om het zorgchalet in te richten.

Afwerking mantelzorgwoning

Naast het type mantelzorgwoning zijn de kosten ook gebaseerd op de afwerking. Er zijn twee mogelijkheden: een casco afwerking of een turn-key afwerking. Beide afwerkingen spreken eigenlijk voor zich. Bij de casco afwerking leveren wij enkel het exterieur. De inboedel regelt u verder zelf. Bij de turn-key afwerking hoeft u letterlijk enkel de sleutel om te draaien. U kunt het zorgchalet direct betrekken na plaatsing.

De bouw van uw mantelzorgwoning

Wij bouwen de elementen van uw mantelzorgwoning in Putten. Daar beschikken wij over een eigen productiehal. Bent u benieuwd hoe ver we zijn met uw zorgchalet? Kom dan gerust eens een kijkje nemen tijdens de bouw van uw mantelzorgwoning.

Laat u inspireren door de voorbeeldenvan de mantelzorgchalets op onze website. Wilt u meer informatie over onze mantelzorgwoningen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

kosten Mantelzorgwoning

Contact met Wernsen Chaletbouw


In of vanuit een zorgchalet op maat kunt u uw zorgvragende ouders het beste bieden. Zij houden hun privacy en u bent in de buurt als het nodig is. In die zorg is Chaletbouw Wernsen uw betrokken partner. Wij houden van korte lijntjes. Nadat u uw wensen aan ons kenbaar hebt gemaakt, bouwen wij uw zorgchalet op maat en plaatsen dat op locatie. We adviseren u en regelen de papierwinkel die bij de bouw hoort. Uw zorg is de mantelzorg!

Bekijk onze mantelzorgwoningen

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw