Benieuwd naar de kosten voor een mantelzorgwoning? Deze zijn afhankelijk van uw wensen. Chaletbouw Wernsen bouwt uw zorgchalet altijd op maat waarbij we u graag ontzorgen. Een zorgchalet kan in de meeste gevallen vergunningsvrij geplaatst worden, zolang er aan een aantal eisen wordt voldaan. U hoeft hier echter niet naar om te kijken: alle mantelzorgwoningen van Chaletbouw Wernsen voldoen aan de gestelde eisen. Is er een vergunning nodig? Dan regelt Chaletbouw Wernsen dit eveneens voor u. U ziet het: u geeft de opdracht en wij regelen de rest! Zelfs het plaatsen van het chalet kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. U hoeft enkel de locatie door te geven. De mantelzorgwoning wordt in de tuin geplaatst van de mantelzorger of van de persoon die de mantelzorg ontvangt.

Kosten mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen

U krijgt een impressie van de kosten voor een mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen als u naar ons actuele aanbod van woningen gaat. U ziet hier een aantal woningen, zoals de voordelige standaard zorgunit, ons compacte basismodel Alaska, ons voorraad-model, het dubbelmodel Milton en het hoekmodel Arizona. De prijzen zijn onder andere gebaseerd op de woonoppervlakte. Ook de mogelijkheden die u heeft met de mantelzorgwoning spelen een rol. Zo zorgt de L-vorm van de Arizona ervoor dat u veel meer mogelijkheden heeft om het zorgchalet in te richten.

Afwerking mantelzorgwoning

Naast het type mantelzorgwoning zijn de kosten ook gebaseerd op de afwerking. Er zijn twee mogelijkheden: een casco afwerking of een turn-key afwerking. Beide afwerkingen spreken eigenlijk voor zich. Bij de casco afwerking leveren wij enkel het exterieur. De inboedel regelt u verder zelf. Bij de turn-key afwerking hoeft u letterlijk enkel de sleutel om te draaien. U kunt het zorgchalet direct betrekken na plaatsing.

De bouw van uw mantelzorgwoning

Wij bouwen de elementen van uw mantelzorgwoning in Putten. Daar beschikken wij over een eigen productiehal. Bent u benieuwd hoe ver we zijn met uw zorgchalet? Kom dan gerust eens een kijkje nemen tijdens de bouw van uw mantelzorgwoning.

Laat u inspireren door de voorbeeldenvan de mantelzorgchalets op onze website. Wilt u meer informatie over onze mantelzorgwoningen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

kosten Mantelzorgwoning

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw