houten mantelzorgwoningBent u op zoek naar een houten mantelzorgwoning? Dan kunt u terecht bij Chaletbouw Wernsen. Hoewel de gevelbekleding in 99 procent van de gevallen van kunststof is, kunt u wel kiezen voor een houtlook of juist een kleur met houtnerf. De reden is simpel: kunststof blijft gewoon veel langer mooi. U heeft een ruime keuze uit onze kunststof gevelbekleding voor uw zorgchalet.

Alternatief houten mantelzorgwoning

In plaats van een houten mantelzorgwoning kunt u bij Chaletbouw Wernsen dus terecht voor een mantelzorgwoning die voor het grootste gedeelte bestaat uit kunststof. Kunststof heeft ten opzichte van hout veel voordelen. Zo is een zorgchalet van kunststof zeer onderhoudsvriendelijk. Kunststof isoleert en heeft een zeer lange levensduur. U heeft wel de keuze om te kiezen voor een echte houten gevelbekleding. Zo profiteert u dus van het beste van twee werelden: de voordelen van kunststof gecombineerd met de authenticiteit en de warme uitstraling die hout met zich meebrengt.

Mantelzorgwoning in plaats van verzorgingstehuis

Tegenwoordig wonen in Nederland circa 50.000 ouderen in een verpleeghuis. De verwachting is dat er binnen vier tot vijf jaar voor ongeveer 10.000 ouderen geen geschikte woonruimte meer beschikbaar is. De reden hiervoor is dat de komende jaren bijna 1000 verpleeg- en verzorgingstehuizen verdwijnen. Een mantelzorgwoning biedt een goed alternatief voor het verzorgingstehuis. Ouderen kunnen in een mantelzorgwoning langer zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving.

Mantelzorgwoningen Chaletbouw Wernsen

Bij Chaletbouw Wernsen bouwen we uw mantelzorgwoning altijd op maat. Daarbij ontzorgen we u gedurende het hele traject: van het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering van het zorgchalet. Een zorgchalet is precies zo aan te passen aan de zorgwensen die er zijn. Bovendien hoeft u op luxe niet te besparen! Van een open haard tot een jacuzzi, van zonnepanelen tot en met vloerverwarming: u kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor u realiseren. Bij Chaletbouw Wernsen kunt u al terecht voor een mantelzorgwoning vanaf €40.000,-. Bovendien is een mantelzorgwoning aanpasbaar als er in de toekomst meer zorg nodig blijkt te zijn. Bekijk ons aanbod.

 

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw