De eisen voor een mantelzorgwoning zijn een stuk soepeler geworden, nu er geen bouwvergunning meer nodig is. U hoeft enkel de gemeente in te lichten als u een mantelzorgwoning plaatst. Er zijn nog wel een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden bij de plaatsing van een zorgchalet.

Eisen mantelzorgwoning

Diverse eisen mantelzorgwoning

Er gelden diverse eisen voor een mantelzorgwoning als u deze wilt plaatsen. Zo mag de woning alleen in de tuin (op het eigen terrein) van de zorgvrager of zorgaanbieder geplaatst worden. Er geldt een maximale oppervlakte die afhankelijk is van de oppervlakte van uw eigen terrein. Een uitzondering hierop is als u een garage op uw grond heeft staan die u om wilt bouwen tot een zorgchalet. Er kunnen tevens maximaal twee personen in de woning wonen, waarbij een van de twee personen mantelzorg ontvangt of verleent. Bij beëindiging van de mantelzorg, moet het zorgchalet ontmanteld worden. Hiervoor moet u de badkamer en de keuken verwijderen.

Voordelen Chaletbouw Wernsen

Naast de eisen voor een mantelzorgwoning, profiteert u van verschillende voordelen als u ervoor kiest Chaletbouw Wernsen in te schakelen voor het realiseren van de woning. Welke zijn dit? We zetten ze voor u op een rij:

  • Bij Chaletbouw Wernsen krijgt u een zorgchalet op maat.
  • Wij hebben een uitgebreid aanbod mantelzorgwoningen.
  • We ontzorgen u compleet. U kunt zich op de mantelzorg, wij regelen de rest.
  • Aan de hand van uw wensen bepalen we het ontwerp: kiest u een romantisch of een modern ontwerp? Wilt u een rechthoekige vorm of een L-vorm? Kiest u hout voor uw gevel of kunststof? Wilt u luxe of houdt u het zorgchalet relatief sober
  • U kunt kiezen tussen turn-key of casco: bij turn-key hoeft u letterlijk alleen nog maar de sleutel om te draaien. Wij regelen dus ook het interieur van de mantelzorgwoning. Bij een casco oplevering, verzorgen wij enkel het exterieur.
  • Wij denken graag met u mee.
  • U bent verzekerd van een hoge service.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact met Wernsen Chaletbouw


Bij Chaletbouw Wernsen is vrijblijvend ook echt vrijblijvend! Kom daarom gerust naar ons toe met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0341 - 773 173 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoekadres
Koningsbergenweg 19
3771 NS Barneveld
Routebeschrijving

Neem contact met ons op

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Wernsen Chaletbouw